Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του κράτους της Νότιας Κορέας δόθηκε έμφαση στην αυτονομία του στον τομέα των πολεμικών εξοπλισμών. Σήμερα, 70 χρόνια μετά, πολλά κύρια συστήματα σχεδιάζονται, αναπτύσσονται και κατασκευάζονται στη χώρα ενώ η Κορέα εξελίσσεται σε έναν από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς πολεμικού υλικού. Ένα από τα πιο ταπεινά αλλά ταυτόχρονα κρίσιμα υλικά είναι μια συλλογή αυτόματου καθαρισμού του εσωτερικού της κάννης των βαρέων πυροβόλων.
Η νοτιοκορεατική εταιρεία SOOSUNG DEFENSE INDUSTRIES LTD. έχει αναπτύξει μια ειδική συλλογή που εισέρχεται στο ένα άκρο της κάννης και κινείται αυτόνομα εντός της ενώ ταυτόχρονα εκτελεί συστηματικό καθαρισμό του εσωτερικού. Η συλλογή μοιάζει με κυλινδρικό γέμισμα και έχει διάμετρο λίγο μικρότερη της κάννης. Ειδικοί μηχανισμοί βοηθούν τη συλλογή να προχωρεί στο εσωτερικό ενώ περιστρεφόμενα σάρωθρα καθαρίζουν και λιπαίνουν το σημείο από όπου περνούν. Η διαδικασία είναι αποδεδειγμένο πως είναι πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική από την παραδοσιακή μέθοδο καθαρισμού, που απαιτεί σημαντικό αριθμό μελών του πληρώματος, είναι επίπονη και κρατάει αρκετή ώρα.
Με το σύστημα να έχει ξεκινήσει την ανάπτυξή του το 1998, η SOOSUNG DEFENSE INDUSTRIES έχει επενδύσει πολύ χρόνο και χρήμα στην τελειοποίησή του. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 6 διαφορετικές εκδόσεις της συλλογής ανάλογα με το είδος του πυροβόλου (λείας ή ραβδωτής κάννης), το διαμέτρημα (105-155 mm) ή του πυροβόλου (οβιδοβόλου, πυροβόλου άρματος μάχης ή ναυτικού πυροβόλου των 76 ή 127 mm). Η διαδικασία καταθαρισμού μπορεί να γίνει από δύο μόλις άτομα και διαρκεί κατά μέσο όρο 15 λεπτά. Δεν χρειάζεται άλλη τροποποίηση εκτός από την ανύψωση του πυροβόλου σε ορισμένο ύψος. Η συλλογή καθαρίζει αποτελεσματικά το εσωτερικό της κάννης από υπολείμματα πυρίτιδας και ξένα αντικείμενα και βοηθά αποδεδειγμένα στην καλύτερη συντήρηση και μεγαλύτερο ωφέλιμο προσδόκιμο ζωής της κάννης.
Το πρωτότυπο του συστήματος παραδόθηκε στον Στρατό της Νοτίου Κορέας το 2009 και από τότε εδιαέρον έχουν δείξει πολλές χώρες της Νοτιο-Ανατολικής Ασίας, της Ευρώπης και άλλες. Δυνητικό ενδιαφέρον έχει επιδείξει το Ισραήλ, η Πολωνία και οι ΗΠΑ.